Truck And Logistics Simulator Oyunu Full Indir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RShare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:20

RShare

Admin
Admin

NuFj6l4.png

Truck and Logistics Simulator," oyunculara bir lojistik yöneticisi olarak ağır araçlarla yük taşımacılığı yapma imkanı sunan bir simülasyon oyunudur. Oyun, gerçekçi sürüş deneyimi ve kapsamlı lojistik yönetim unsurlarıyla dikkat çeker.

Oynanış
Araç Seçenekleri: Oyuncular, çeşitli ağır yük araçlarını kullanarak mal taşımacılığı yaparlar. Farklı araçlar, farklı yükleme ve taşıma kapasitelerine sahiptir.
Görevler: Oyuncular, belirli teslimat noktalarına malzeme taşımak için çeşitli görevler alırlar. Bu görevler, zaman baskısı ve çeşitli zorluklar içerebilir.
Gerçekçilik: Oyun, gerçek dünya fiziği ve sürüş dinamiklerine dayanarak, oyunculara gerçekçi bir sürüş deneyimi sunar. Araçların kontrolü, yükün ağırlığı ve yol koşulları gibi faktörler oyunun zorluklarını artırır.
Yönetim Unsurları
Lojistik Yönetimi: Oyuncular, yalnızca sürüş yapmakla kalmaz, aynı zamanda bir lojistik şirketinin yönetiminden de sorumludurlar. Araçların bakımı, personel yönetimi ve mali durum gibi unsurlar oyunun bir parçasıdır.
Büyüme ve Gelişim: Oyuncular, işlerini büyütmek ve yeni araçlar almak için başarılı teslimatlar yapmalıdır.
Grafik ve Atmosfer
Oyun, detaylı grafikler ve gerçekçi ortamlar ile zenginleştirilmiştir. Farklı hava koşulları ve gün döngüsü, oyuncuların deneyimini çeşitlendirir.

"Truck and Logistics Simulator," hem simülasyon severler hem de lojistik ve taşımacılık sektörüne ilgi duyan oyuncular için keyifli bir deneyim sunar. Eğlenceli görevler ve gerçekçi mekanikler, oyuncuları uzun süre meşgul edebilir.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10.​
  • İşlemci: Double Core 2 Ghz.​
  • Bellek: 4 GB RAM.​
  • Ekran Kartı: Intel HD 520, Nvidia GeForce GT 730, AMD Radeon R7 240.​
  • DirectX: Sürüm 11.​
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan.​

Geri