God Of War 2022 Pc Oyununu Full Indir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RShare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:44

RShare

Admin
Admin
qZ9g9mQ.png

God of War serisi, Yunan mitolojisindeki tanrılara karşı amansız bir intikam arayışında olan Spartalı savaşçı Kratos'un hikayesini anlatıyor. Ancak, 2018 yılında çıkan God of War oyunu ile seri, İskandinav mitolojisine geçiş yaparak yepyeni bir başlangıç yaptı.

Yeni Bir Başlangıç ve Baba-Oğul Bağı​

Bu yeni başlangıçta Kratos, artık yaşlı ve deneyimli bir savaşçı. Yanında ise genç oğlu Atreus var. Kratos, geçmişindeki şiddet dolu hayatından uzaklaşmak ve Atreus'a doğru bir yol göstermek istiyor. Ancak, İskandinav tanrıları ve mitolojik yaratıklarla dolu bir dünyada yaşamak bu kadar kolay olmayacak.

Oyunun Öne Çıkan Özellikleri​

• Baba-Oğul Bağı: Oyunun en dikkat çekici yönlerinden biri, Kratos ve Atreus arasındaki karmaşık ve duygusal bağ. İkili arasındaki etkileşim, oyunun hikayesine derinlik katıyor.​
  • Açık Dünya: Oyun, daha önceki oyunlardaki doğrusal yapıdan uzaklaşıp açık dünya konseptiyle geliyor. Oyuncular, geniş bir dünyayı keşfederek yan görevleri tamamlayabilir ve gizli hazineleri bulabilirler.​
  • Savaş Sistemi: God of War'ın savaş sistemi, daha yavaş ve stratejik bir hale dönüşmüş. Kratos, artık daha çok baltasını ve kalkanını kullanıyor. Oyuncular, düşmanların zayıf noktalarını belirleyerek ve farklı saldırı kombinasyonlarını kullanarak daha etkili bir şekilde savaşabiliyorlar.​
  • İskandinav Mitolojisi: Oyun, İskandinav mitolojisindeki tanrıları, yaratıkları ve yerleri detaylı bir şekilde işliyor. Oyuncular, mitolojiye ilgi duyuyorsa bu yönüyle de keyif alacaktır.​

God of War Ragnarok​

2022 yılında çıkan God of War Ragnarok, serinin bu yeni döneminin devamı niteliğinde. Oyun, Ragnarök efsanesini merkez alıyor ve Kratos ile Atreus'un bu büyük felaketi durdurmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Ragnarok, daha büyük bir dünya, daha fazla düşman çeşidi, yeni yetenekler ve gelişmiş grafikler sunuyor.

God of War serisi, hem aksiyon dolu savaşlarıyla hem de duygusal hikayesiyle oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor. Eğer mitoloji ve aksiyon oyunlarına ilgi duyuyorsanız, God of War serisi kesinlikle sizin için uygun olabilir.

God of War hakkında daha fazla bilgi almak için internette oyunun adını aratarak birçok inceleme ve video bulabilirsiniz.​

Sistem Gereksinimleri​

Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel i5-2500k (4 core 3.3 GHz) or AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 (4 GB) or AMD R9 290X (4 GB)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: DirectX feature level 11_1 required
Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel i5-6600k (4 core 3.5 GHz) or AMD Ryzen 5 2400 G (4 core 3.6 GHz)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) or AMD RX 570 (4 GB)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 70 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: DirectX feature level 11_1 required
u4OOYsD.png

4wJihep.png

wY2tPvc.png

0Wf3Mjt.png

God_of_War-FLT​

Geri